Skalle Bang




Vilken jäkla dag! Först var det en Kvinna som parkerat in Annikas bil vid Dagis parkeringen, Vi står och dividerar med den irriterande kvinnan i 10 min om att hon faktiskt måste släppa ut oss!
Men hon är fast besluten om att vi ska minsann läxas upp ordentligt, Dagis parkeringen är Endast för dagispersonalen samt föräldrarna. Irritationen växer hos oss, då vi förklarar att dagiset redan snott 450 meter väg (slättgårdsvägen) där vi tidigare kunde parkera! så det känns helt naturligt att parkera där det är ledigt framförallt inte olagligt. Efter 10 min börjar jag bli stressad, för jag skulle träffa Min (vår) kirurg samt lösa ut min dotter från Kliniken. efter mycket skrik från den galna dagis tanten går hon med på att flytta sin oranga Audi 80.

Väl ute på vägen bestämmer vi oss för att köra ner mot Norrtull, PrisXtra i stället för att fortlöpa, vilket gör att vi hamnar i en bilkö i ca 30 min från Prisxtra(norrtull) till Valhallavägen..Grrrrrrrr Satans jävla bilkööer!

Framme vid Kliniken Möter en trött sur och uttråkad Regina, som suttit i pyjamas byxer vid entrén och väntat i 40 min.
Vi rullar hem mot Mälarhöjden lite griniga och sugna på lunch, Jag som varit så glad för att min spänningshuvudvärk är ett minne blott anar viss oro när en molande trängande tryckande huvudvärk letar sig närmare tinningarna och ögonen.
Så va Skallevärken ett faktum.

Sofia och jag bestämmde oss för att skjuta på vårt möte, men inte så länge ;-)


Puss Jossan


God Morgonsol

Härligt att vakna på morgonen av att solen lyser in! På med kaffe upp med Leo fixa frukost, iväg med Leo till skolan. Kollar in vädret på morgon tvn och konstaterar att södra delen av sverige ska få uppåt 10-12 grader..
Åhh nu är det dags, snart är det vår! Det doftar snart vår och med det kommer vår känslorna!!
Nu vill jag Bli kär.

Tis 31 mars:
Snart ska jag väcka min fruga Annika (min bästa vän) Vi bor ju vägg i vägg, kaffe, macka..
Kl 9.30 ska vi till Akademikliniken hämta Regina. Beräknas lämna kliniken senast 11.00 sen dags för en lunch i Solen
Bloggandet tar mer tid än vad jag kunde föreställa mig, och det är Jätte Kul så jag måste fixa en liten mini pc som får vara trogen travel-partner i väskan, En rekomendation någon?
Kl 17 ska jag möta Sofia Persson (Expressen) på en "Grekisk krog" någonstans i stan. Älskar alla intervjuer med henne
Ses snart igen

Puss Jossan



Frugan & Jag

Respekt

Jag ville analysera otroheten åt båda hållen, och hur det kommer sig att män/kvinnor är de? Om någon säger att jag baktalar förstör förhållandet äktenskapet för andra så ska jag påminna att de finns 2. I mitt fall så har jag ryggen fri är ju singel och anser väl inte att det är mitt uppdrag och fråga den raggande mannen om han har en fru-kvinna-flickvän hemma i villan som väntar!
det ansvaret är väl ändå hans.

Men Nu handlar Inte detta om mig!
Så kära nån (Norrköping) läs gärna vidare fortsätt vara anonym men läs gärna ;-)

Vet inte om jag orkar utveckla de här mera.. Lite synd att det känns som jag hänger ut männen (det är inte min mening) för jag tror att det finns lika många kvinns, och det så många Härliga Män där ute som är värda 1-3 underbara kvinnor (skoja bara)
Det finns så mycket kärlek, bara ta vara på den..

Puss Jossan





Så minskar du dina "argrynkor"

Läs artikeln här


                                                                                     foto Lotte Fernvall


                                                                                        foto Lotte Fernvall   



I Torsdags va jag på Akademikliniken och fick en släng Botox *smile*
Jag va inte ett dugg nervös, för oavsett om det skulle göra ont eller inte så ska jag stå ut med smärtan och få bort min argarynka. Sen va det ju min Kirurg Janne som skulle göra det (naturligtvis) vilket gjorde mig ännu lugnare

Aftonbladet hängde på och fotade intervjuade. Det sanna resultatet kommer inte förrän om 1-2 v, men redan efter besöket märktes det att "filler" redan slätat ut vecket mellan ögonen.
5 dagar har gått och det blir bara bättre och bättre slätare och slätare för varje dag, min spänningshuvudvärk är borta.

Puss Jossan

Otrohet

Vad är det som får män att tro att det är helt ok att vara otrogna med en eller flera kvinnor, ljuga för älskarinnan sin fru, flickvän sen tro att kvinnorna ska skydda dom, hålla dom bakom ryggen lita på deras lögner inför nästa kupp.

Jag kan tänka mig att dom kvinnor som fortfarande lever på hoppet lögnen att mannen i fråga ska skilja sig eller göra slut fortfarande skyddar sin älskare, där av hamnar mannen i ett moment 22 där han inte kan sluta vara otrogen pga rädslan av att det ska komma fram och förstöra hans äktenskap

Så föds otroheten

Jag tror att det finns lika många otrogna kvinnor som män, på jobbet, med grannen, med hon i butiken, på klassresan, konferens, firmafesten, julbordet... you name it

Ska skynda till AkademiKliniken...Skriver mer snart..

Puss Jossan

dagbok dag 7

Kolla här




Vill också påpeka att Mika..du är en underbar väninna

Puss Jossan






Thinktanks kommentar i Aftonbladet ang "Topplessbilder"








 
Josephine... Alla de där som skriver elakheter skulle antagligen inte klarat allt du klarat, du har ju gjort så mycket mer än att vara med i Robinson, eller hur? Om någon säger att du "tröstar dig själv med män" så skit i det med, många hänger ju sig faktiskt åt det nästan som en konstform t.o.m.
De som lägger sin tid till att trycka ner andra med anonyma,elaka kommentarer, de skulle nog inte klara av rampljuset själva - för inte fan är man anonym precis, om man är med i Robinson.
Det krävs en hel del mod att bli offentlig. Vad alla dessa baktalande människor gör, kanske utan att de tänker på det själva (relaterat till att du skulle behöva en psykoterapeut), är att de visar upp, med full kraft, hur illa det är ställt med dem själva.
 Alla de som trycker ner andra, snackar skit, baktalar, kanske de borde fundera på att söka terapeutisk hjälp själva, eftersom elakheter triggar igång deras eget välmående? De lägger ju faktiskt ganska mycket tid på att kanalisera ut sina egna tillkortakommanden offentligt, kanske de skulle må bättre om de började se sig själva istället för att trycka ner andra. (Personligen tittar jag inte på Robinson, såg ett par avsnitt någon gång vid seriesart, evigheter sedan, mitt inlägg här riktar sig till fenomenet "anonyma elaka".)
Du gör något med ditt liv, kan det vara det som sticker folk i ögonen? Mina funderingar kring detta, att människor gör så elaka saker mot andra människor, är åt det beteendevetenskapliga hållet. Synd bara, att spelet inte bara pågår på spelplan, elakheterna påverkar deltagarna i Robinson.
Vem skulle inte irritera sig på att någon tog kort från ens hand mitt i ett kortspel - för det är just det som sker när människor trycker ner andra, de tar bort styrkan man har i spelet. Skit i dem, plocka bort elakheter, låt dem inte ta mer av din energi. Skriv/säg istället vad du anser, som du nu gjort, lägg fram sanningen om vad som skett i media, alla läsare vet att höns-genen är starkare hos vissa individer. Eller: Spara alla sjuka inlägg, vad de skrivit, samla ihop allt, skriv en bok och ge ut den. "101 olika sätt att trycka ner en kändis", för det är ju faktiskt det du blivit? En kändis. Avund är inte vackert alltså...*flin*. Många köper säkert den boken, den kan t.o.m. bli en del av vårdens kurslitteratur. *Harkel...* Så länge vi har "anonymitet" att gömma oss bakom kommer sådant här att upprepas.
Undrar om de vågat skriva samma saker som de skrivit, om anonymiteten inte fanns? Glöm inte att höns-genen är en stark gen, det gäller bara att ställa sig över det hela som... att man bara får tillfälle att betrakta mänsklighetens mörka sidor, för inte fanken är det en av mänsklighetens goda och ljusa sidor, att trycka ner andra. Detta gäller överallt, mobbning i skolor, på arbetsplatser, i kändisskapets kretsar, överall



Läs hela Aftonbladets artikel här



Ville publicera detta i min blogg med... Tack du kloka 47 åriga kvinna

Puss Jossan


De pirrar i magen..

...När jag ser Reprisen tom, Minns lukterna vännerna. Fan jag längtar tbx.. längtar till Alla tom Bea haha
Men mest längtar jag efter Christian innan sammanslagningen, Fan vilken go man en underbar kille. Synd att vi inte hamnade i samma lag ( eller tur;-)
 Allt ni läser om han på nätet om hur dryg han är, mullig mansgris, självgod, paktledare.. Är sant.. sorry Chrille Alla gillar de inte SOM Jag Puss

Ang Naken bilderna eller faktiskt toppless bilder. Det va på en Öde strand på Skiathos stranden heter Lalaria och är den 6 vackraste i Världen. Jag va där med mitt sköna X Stefan Tenglin på kärlekssemester, en helt underbar sådan. Vi är mycket goda vänner fortfarande (trots att han har sin carolineettehag.blogg.se) Hon hatar mig for sure, han får inte ens kolla "Robinson2009" För jag är med....

Hoppas han slutar springa i ekorrehjulet snart så han kan leva!! Ja Må han Stefan. T Leva


Det va på denna stranden



Stefan Lägger till "Bästa killen"



Så lite mer Privat från den resan



Puss Jossan

dagbok dag 5

Vi splittrade 10-pakten
kolla in dagboken

Här




Den Trogne Bunny



Den nyttiga promenaden med glamorösa Bunny..


Efter många diskussioner i soffan i morse så va det ett faktum att en 2 timmars inte gick att förhandla bort, och tur va väl de. En envist morrande gurgel skällande Bunny gav sig inte! Så när Rosa täcket visade sig i min hand, var lyckan total
Hon e den bästa promenad polaren ( och Min fru Annika)

Puss Jossan

Vi är inga "gnällspikar"



Klicka på bilden och läs Expressens artikel






Min webbdagbok dag 3





läs min dagbok här



Inga Mer Ostron



Läs här

Aftonbladets löp

Holy Mamma! Triangel dramat ni inte fick se????  Jag Micha Mika
Först Messar Robinson-Erika -Läs tidningarna! Vilket jag naturligtvis gör. En hemsk hemsk bild på mig där jag ser fruktansvärt bitter ut. Oj jag skulle ha startat en ny pakt enligt tidningen för att jag va intresserad av Micha Svartsjukedrama! Micha skulle ha sagt att mitt ego blev sårat.. Ha ha ni måste läsa själva!  Men med en stor stor nypa salt.. Ylva för fan..

Läs här

Frågestund!


Följ min blogg med bloglovin

Är ni sugna på att veta något jag inte skrivit får ni gärna ställa frågor! Jag lovar att försöka hålla mig ájour.

Puss Jossan

Gör min dotter glad!

Gör min dotter en tjänst och gå in och kika på hennes blogg med. :)

Puss Jossan

Första av elva Robinson

Igår var det två pressvisningar, det kändes helt overkligt att det ska börja nu.
Men nu drar det igång. Första gången jag såg avsnittet, stirrade jag mig blind på bara mig själv, självkritisk som jag är, tyckte jag såg alldeles för rund ut, blek, osminkad, allmänt ofräsch.
Vi fick inte ha med oss mer än två tröjor, en underdel, strumpor, skor samt underkläder.
Jag valde sportbh pågrund av min stora byst, ingen soltopp och det var ju tur med tanke på att vi hamnade i ett träsk (ingen bikini behövdes).

Det var mycket som inte visades, alla kalla och blöta nätter. Tom filmteamet pallade inte vara kvar i träsket.
Jag och Erika var dom som splittrade tio-gruppen, pågrund av att vi båda  tyckte mycket om "Blomman" (Erik Blomqvist).
Han var smart, skedade sig till ett förtroende hos oss två starka personligheter, fick oss att tycka mycket om honom (vilket fortfarande gör).

Jag kände mig ovan med kamerateamet, det märks, känns som jag gömmer mig från kameran hela tiden, ovanan släppte helt efter att jag blev magsjuk av ostronet. Jag sket fullständigt i var kameran var någonstans, så fort jag tog bort handen från ansiktet, var en kamerajävel där.
Min taktik var att när jag skulle kräkas tog jag med en plastflaska med färskvatten, för att jag visste att kamerateamet inte filmade när jag höll i plastflaskan, vi skulle fylla våra combatvattenflaskor med färskvattnet.

Jag kräktes upp mer eller mindre allt vatten i cirka två dagar. Lagom till plankan. Men fan jag klara det!

IKVÄLL SKA VI FESTA I STAN, HOPPAS VI SES!

Puss Jossan


Mera Bilder från Robinson











Min Snygga Doctor

My ladys

GUD va snygg du va i rosa Alltid skit snygg

puss på dig med

Du är så läcker Elli

Ikväll ska svenska folket kolla på oss Kuuuul

Puss Jossan

21 MARS ROBINSON 2009

Ikväll är det Premiär.. Så igår festades de och firades att äntligen är det dags


Ranjit va??

Ranjit Ranjit Ranjit

Mmmmm




Pressvisning



Första avsnittet är avklarat! Shit vad de va bra. Vi verkligen led, jag undrar OM tittarna kommer se de? frågade Pressansvarig på Tv4 hur hon uppfattade de? Det såg hemskt ut! (sa hon) Själv tyckte jag att det inte alls såg så hemskt och jobbigt ut som jag kände de.

Nu har jag Power-nappat redo för ett glas Rosé med Min Älskade Annika innan de 19.30 bär iväg till Hard Rock där vi alla (deltagare) blir Bjudna på middag INGA ANDRA TACK Mmmmm... vin skandaler hångel fylla haha You name it. Sen vidare till Village... Jag ska sova i mitt Underbara X lägenhet på söder så jag slipper taxi hem till Mälarhöjden...sköönt (eller så sover jag på Hotell) Husse betalar ;-)

Nu äntligen kan man snart börja blogga om alla och Allas misstag, svek, känslor Det ska bli ett sant nöje!
Tömmer kameran för att ta MASSOR av bilder i kväll. Det ska bjudas på mycket ( Jag e på Hugget )

Andreas Hoppas Köttet blir gott, gratängen saftig Krama T från mig, ses i veckan

Puss Jossan

Det är synd att splittra "Robinsonandan"

Svartsjuka fruar Misstänksamma män, Billing kommer med natt-tåget, några ska ta med sina fruar (???) Kommer kanske en och annan vän syster bror katt hund. Det tappar lite charmen när det inte bara är Vi deltagare i alla fall till kvällen när man äntligen får träffa ALLA ( ja tyvärr inte Billing)

Fredag Blir det pressvisning på Linnég intervjuer soft lunch sen ska det festas på kvällen 19.30 på Hard Rock där rockar vi loss tills det blir dags att dra till Village i Robinsonanda, men alla nyfikna och misstänksamma ska natuligtvis med om de känner sig manade. Jag tar i vilket fall med mig min Fru, men delar henne med fler precis som jag ;-)
 
Puss Jossan

Robinson Reklam

Jäklar vilka snygga bilder Anna Jarmo Nina Lukas Christian fick synas. Ser grymma ut. Man får pirr i magen. Jag och X-et letade runt i halva stan efter flera ansikten, ringde Angela  konstaterade snabbt att vi nog inte va utvalda..Snart är det premiär och det ska bli så kul att se och minnas tillbaka.. Träsk tiderna. Sen kommer ju alla deltagare hit på torsdag-fredag så det ska festas Nya skandaler


Puss Jossan

Känns som igår



Men det va ett tag sen..
Henrik Henkeponke Olandersson
Saknar han så fantastiskt. Man får skriva om sitt X
När jag tänker på mitt X är det alltid Han.. Det är en mycket speciell kontakt vi har, det kommer vi alltid ha.
Ibland kanske man lämnar för att Kärleken är så stark. Den tar över hela situationen, vardagen, känslorna.. men så här i efterhand kan det verka Jävligt Fel
Du är min Henke 4-ever


Micke åkte och hämtade dig.. När jag höll på att längta ihäl mig (eft 5tim)
Skulle ha en nice båt-helg med Fam Kauppi Men saknade bara Henke Kopplade av när Kyssen kom.

Puss Jossan

Saknar min Dotter



Va i Sätar idag med min Annika vi tog med oss stridisen Viktor och dominansen Bunny på en lång härlig promis..
Det var underbart att få komma ut i skogen efter 5dagars inne sittande. Mitt ansikte börjag skärpa till sig, nu gäller det bara att börja förbränna igen. Har inte pratat med min dotter på 8 dagar det känns tomt, konstigt, ledsamt, håller mig uppdaterad hur hom mår i hennes blogg men inte dom innersta känslorna tror jag? Jag vet att det finns massa saker som man vill göra massa saker man känner... Jag tror jag har varit i ett koma stadie i 1,5 år bara hoppats trott och velat. Nu är det upp till mig att visa att det inte är samma tid inte samma flathet.. utan en bestämd mamma som vet att hon tagit ett rätt beslut. Mitt gäst spel Mån-To
Var bara för min egen skull. För att få känna att det jag bestämt va rätt.. och det var så rätt..
Så nu hoppas jag bara at min ÄLSKADE dotter ska komma hem igen
Fira Premiären med mig, oss Alla..
Att jag inte missar Isaks 20 år 16 Mars

Trist Va .. Bara massa familjära saker.. Inget skvaller om "ROBINSON 2009"
DET kommer de kommer... Som nån sa (en deltagare) Du vet fan allt & Du gillar det..
Japp I love it och jag vet dom som gillar mig ;-)

Puss Jossan

Gälar



Har Legat i badet nu i 1 vecka, utvecklat nya andningsorgan Gälar!
Vilket innebär att jag inte behöver andas med munnen..Huumm
Om 1 vecka ska vi äntligen få ses igen! Hela Familjen "Robinson-Familjen"
Min Fru har tjatat om att få hänga på ut med "familjen" Men jag försöker förklara för henne att det är bara Vi Tappra som kommer hänga ;-) MEN min lovely..bara till en början.. så vi hinner göra våran Träsk-Hälsning Det är ju den man saknar liksom, sen får du vara med. Möt upp mig på stan vid 4 tiden så vi kan dela taxi hem (kanske du får sova brevid mig) om jag inte har somnat i taxin hem Full och saknar en bubbelpool..

Tack För att du finns

Puss Jossan




Jag är beroende av havet



Det mest fantastiska är när första snön kommer, sen kan jag inte mer än i max 2 veckor njuta av den kalla vintern, jo visst är de underbart när iskristallerna lyser i en strålande sol, men oftast varar de inte.
Nej Jag vill byta ut iskristallerna mot kristallklart hav salt smak och läkande i för kroppen och själen
Kraftigt avis på Tv4 fotografen Daniel Ohlsson då jag läste att han idag kvart i 1
"Bor i turkost vatten"




PERFEKT JOBB SNÄLLA FÅR JAG BÄRA DINA KAMEROR

Puss Jossan

Robinson-Reunion no#2 Pressvisning 19-20 Mars


Nu är det dags för Reunion no2 19/3-20/3 Ännu lite vassare, då vi kommer vara ALLA tappra deltagare
Torsdagen lär jag få boka om(tänkte jobba) men då är det privat uppslutning afterwork Pussar Kramar Skvaller då enbart Robinson-Familjen och några kåta fotografer hehe
Fredagen är det Pressvisning möte med fotografer journalister sen hur kvällen blir och vem som tar med vem visar sig..
ALLT känns så Overkligt. När man tycker att allt är över så har de knappt börjat. Men det ska bli en spännande.

Puss Jossan

Nu undrar jag?

Det finns några obesvarade frågor idag!
  1. Hur gick det för Regina på Kliniken?
  2. Hur lång tid ska det ta innan jag kan vistas ute bland allmänheten?
  3. Vill så gärna prata med han... Kommer jag de?
  4. Kommer jag jobba med Carlén?
  5. Skulle vi bli ett bra "Festfixar-par" = TVEKLÖST


En fika nu så jag vaknar till liv

Puss Jossan


Maite & Kris på El Nido Palawan







Resorten El Nido hittade vi ett fantastiskt par! Galet party sugna och en aningen crazy. Majsan hade redan bekantat sig med dom ett par dagar innan. Tanken var att vi skulle åka till manilla dagen efter och festa rumpan av oss! men dessvärre blev inte flyget fullt hem till SWE om vi inte hoppade på! Vilket då iofs va galet kul när vi fick 8 totalt vansinniga timmar i Bangkok.
När vi partajat i nonstop och faktiskt inte ens visste om taxipengarna skulle räcka till flygplatsen? kom vi på en briljant idé
Vi missar flyget
så klart så gjorde vi inte det! Letar efter en video när vi va på väg i taxin

Puss Jossan

Middag med Grannarna



Oxfilé Klyftpotatis Veikkos hemma gjorda aromsmör (vägrar ge ut recept) Massa krispig ruccola gott rött vin.
Det är mycket trevligt med "Trapphusmiddag" Och just denna helg då jag inte visat mig för allmänheten helst inte ens på uteplatsen. Då jag har fått nya utslag i HELA ansiktet! Tror det är nån jäkla sjukdom från "ROBINSON TRÄSKET"
Men som tur är jobbar den Underbara LukasBerglund ( Också Robinson-deltagare) På  Akuten på Huddinge
Snabb diagnos och 10 dagar Dalacin Förhoppningsvis kan jag visa mig på
pressvisningen 20 Mars Robinson 2009
Så den kommande veckan ska jag enbart kurera Så jag nockar med mitt vackra (vanliga) ansikte sen! Blogga natuligtvis mycket mycket mer!
Sakna den där killen som jag så förälskad i (han vet vem han är)

Puss Jossan



" De va bättre förr"



Jag år

Va de bättre förr? Vet inte riktigt, jag tror för min del att jag har valt bort vissa delar för att bara komma ihåg de som gjorde mig glad. Värmland morfar (doften av Ettan snus) fiska Patrik Ullnert (min vapendragare) Shetlandsponnyn på "Ammestorpet" smultron mammas gröna Toyota Parken Min första Kärlek (jag va 16 år) Andra saker minns man inte eller har valt att glömma..Oj det låter dramatiskt! Jag tror det va de vissa stunder, men som en känslig person och med ett uttryck i släkten att "jag har ont i nerverna"
så blir det aning dramatiskt vissa stunder med all rätt
En stor vändning i livet va ju när jag Blev gravid, ung mamma tonåring själv lite förvirrad..men med fantastisk hjälp av min mor.
Nu va de snart 20 år sen grav testet visade positivt. Ut kom Regina!
Och nu undrar jag hur kommer hon minnas sina första 19 år



Jag och Regina 2008-08-08


Ett sexigt nattlinne



Satan snabbt gick de... In på HM skulle ha lite sexiga underkläder, Läckra trosor stayups..ett läckert nattlinne. Rusade till kassan 3 små plagg (förbrukningsvara) därför älskar jag HM. När jag kom till destination upptäckte jag att det var ett Mamma (ammnings nattlinne) sött kort sexigt! Men jag ska ju inte amma..inte på ett tag ialla fall "ellä"
Linnet va gulligt så jag sparar de... För framtida barn

Puss Jossan

Älskar min Robinson Familjen

Vilken underbar familj vi är! Pratat i timmar nu och jag saknar er alla (en del mer) (en del mindre) vill va på alla ställen Från Norr till Söder! Den här resan med er bröder och systrar har verkligen fört oss nära varann mycket nära för en del. Kan nog tom känna igen lukten av vem som är vem haha bra eller dåligt? I mitt fall bra
Minst 5 träffar per år! (redan bokat) var 3 dje Jul (den älskar jag)

Jag skulle åkt till Västervik i helgen med "Lasse" & "Brasse" men blev kvar hemma, inte bortvald utan eget valt.."ellä"?
Känns skönt att bara hänga med Frun en hel helg och dricka Rosé prata sex (mycket att ventilera)  promenera Bunny.
Imorgon Kommer Kasper till mig då får Bunny en snyggis att ragga på, hon vet hur man gör

Stora Kyssar till Jönköping Borås Södermalm Östermalm Lidingö Dalarna Åkersberga osv.... så ser rankningen ut

Puss Jossan

Robinson Trailer


http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.880056

Dont tell... lets keep it a secret





Ett hemligt förhållande? en oerkänd flickvän? Jag respekterar att man inte vill ha sitt namn eller bild på min blogg.. så vi kan säga "Lasse" trist att din vän blev så arg över mitt inlägg (som är borta nu) kanske inte vill bli omnämd pga deras arbetssituation..eller kan det vara privat? Va vet jag? Gör detta detta till ett "Förlåt mig" inlägg eftersom det var inte meningen att trampa på någons tå. Jag är då den personen som vill och är stolt över mina bekanta, men åter igen då så va de ju bekantas bekanta, Men faktum kvarstår att de va en märklig tillfällighet att...ja va ska vi kalla han då "Fejjan-killen" kände "Lasses" bästis. Världen är bra lite i alla fall
Puss o Kram
"Liza"









Robinson-Reunion


Kerstin "Kärran"  Du var så underbart vacker!


Kerstin & Lukas "Lucky" Snyggaste skönaste Läkaren på Huddinge akuten


Miss Monroe Du är snygg stark sexig  "SSS"


Nina med Valpen.. Dina läppar glänser vackert


Anna du måste stanna "Drömmen om Anna"


Nina och Mika


På Sturehof Lukas & Anna


Erik "Valpen" Kerstin och den sötaste Mika


Mika med Micha (Brorsan min)


Lukas & Anna


Åter igen den vackra Kärran


Chrille pille päronpung My boy.. schysst klyfta Angie


Söta söta Anna


Snygg-Erik "Blomman" och snygga Christian...


Christians Christian mycket trevlig liten man


Tummen upp för dig Chrille Du e grym grymmare grymmast**


Hur stor sa du att den va Mika??


Va letar du efter? Här e jag...


Vad fin och lycklig du ser ut att va Valpisch// Pussss


OPS... Men gudars va du luktar godis


FINA MINA GRABBAR..


Mmmm....


Vilken Kväll.. Så söta ni är


söt sötare Sötast